Fotograaf Gouda


Fotograaf Gouda | Ervaring

Met meer dan 22 jaar ervaring in de fotografie werk ik als fotograaf in Gouda en omgeving.

Fotograaf Gouda | Specialisaties

Mijn specialisaties zijn; architectuur, food, interieur, lifestyle, portret, product, theaterfotografie, reclame- en bedrijfsfilm.

Fotograaf Gouda | Voordeel

Omdat ik als fotograaf in Gouda en omgeving werkzaam ben, ken ik de omgevingen en het bedrijfsleven goed en kan ik snel schakelen.

Fotograaf Gouda | Studio

Door gebruik te maken van een mobile studio kom ik als fotograaf bij u in het bedrijf in Gouda de portret- of productfoto’s maken. De mensen hoeven dan niet naar een studio elders en de producten hoeven niet op transport, wat elk bedrijf een hoop tijd en logistieke organisatie bespaard.

Fotograaf Gouda | Publicaties

De afgelopen jaren zijn mijn foto’s in diverse Goudse boeken gepubliceerd. Een aantal van deze boeken zijn;

Gouda – Kleurrijk Nederland; een fotoboek met stadsbeelden van Gouda

Kunst uit Klei; voor dit boek het ik diverse verzamelingen keramiek gefotografeerd. Het boek is verschenen ter gelegenheid van 30 jaar keramiekdagen.

Jan van Lokhorst 2003-2013, In dit boek staan ruim 300 schilderijen die ik gereproduceerd heb.

Goudse Kopstukken; In dit boek staan ruim 600 afbeeldingen van Goudse pijpenkoppen. Voor dit boek heb ik de fotografie en de beeldcorrecties gedaan.

Kookboek; Voor het Groene Hart Ziekenhuis heb ik een tal van foto’s gemaakt van gerechten. Dit boek is gemaakt om patiënten doormiddel van voeding weer aan te laten sterken.

Film en video Gouda | Produtie

Voor diverse bedrijven in de Goudse regio heb ik een bedrijfsfilm mogen maken. Naast deze bedrijfsfilms maak ik ook films van de zakelijke events in Gouda en omgeving.

Fotograaf, gouda, fotografie, foto, stockfoto, stockphoto, fiets, stadhuis, markt, boom, winter

Foto’s

In de galleries staan een overzicht van de beelden van de diverse specialisaties. Voor directe vragen kun via 06-43151844 contact met mij opnemen, of via mail, hermen@hermenbuurmanfotografie.nl

Cases

Bij porfolio staan een aantal voorbeelden van projecten die ik reeds gedaan heb.

There are no comments